Múlt és jelen:

Tanácsadónak lenni nemcsak egy elhivatottság, de meggyőződés, szolgálat is. Mindenek előtt a bizalom és az ügyfél számára legkedvezőbb professzionális ügymegoldás a legfontosabb. Szoboszlai Lajos a nevem. 20 évig az APEH köztisztviselőjeként dolgoztam, ahol az adóvégrehajtási szakterülettel foglalkoztam. Az APEH Elnöke által kijelölt vizsgabizottság által kiadott végrehajtói vizsga bizonyítványom száma: 891/1997. A szaktudáson kívül magabiztos gyakorlatra és rengeteg tapasztalatra tettem szert, amit most az Ön ügyére vonatkozóan kamatoztathatunk. Ismerem az NAV végrehajtás minden lépését és törvényi hátterét. Munkám során számos kitűnő szakemberrel ismerkedtem meg, azonban a végrehajtáshoz csak nagyon kevesen értenek. Az APEH-nál eltöltött 20 év után úgy döntöttem, hogy a jövőben az adózók, az adósok érdekeit képviselem. Küldetésem, hogy a cégek, egyéni vállalkozók, magánszemélyek, egyszerű emberek képesek legyenek segítségemmel a számukra kedvezően kikerülni az adótartozásból, végrehajtásból. Feladatom,hogy a saját ügyük megoldásait elérhetővé tegyem számukra. Ezért alakítottam ki egy olyan speciális irodai szolgáltatást, ahol ma már egyre többen kérik a segítségemet adó végrehajtási ügyeikben. Az elmúlt 12 évben az ország valamennyi megyéiből voltak ügyeim, amelyek sorában számos kiemelkedő eredményt értek el tanácsadásommal. Így sokan megőrizhették lakóhelyüket, vállalkozásaikat, ingóságaikat úgy, hogy közben végrehajtási ügyük megoldódott!

A honlapon is felsorolt tevékenységi körökben összehangolt, komoly szakemberek segítségére számíthatnak a kedves ügyfeleink. Vannak köztünk ügyvédek, könyvvizsgálók,könyvelők,felszámolással foglalkozó irodák, büntető jogász, de ők együtt és kivétel nélkül az Ön érdekeit tartják szem előtt, hogy modern szóval fejezzem ki magam, ügyfélcentrikus szolgáltatást biztosítunk. Ismerjük az Adóhivatal működését, így eredményesebben tudunk tanácsot adni, mint általában azok a szakemberek, akik nem dolgoztak az APEH-nál.

A végrehajtás területén nagyon sok referenciánk van, de azt nem tehetjük közzé, mert a diszkréció kötelez.

Jómagam abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy a Who is Who kiadó Magyarország érdemes személyiségeinek 2010 évi életrajzi enciklopédiájában szerepeltetett, szakmai téren nyújtott teljesítményeimre tekintettel. A legnagyobb megtiszteltetés viszont számomra ügyfeleim pozitív visszajelzése a munkámról, segítségemről. Számomra minden ügy kihívás, ahol igyekszem a legjobb eredményt elérni az Ön számára. Irodám fontosnak tartja a folyamatos szakmai fejlődést és a jogszabályok naprakész ismeretét, ennek alapja a folyamatos képzés. A hatékonyság maximalizálása érdekében modern informatikai rendszereket használunk, elérhetőek vagyunk interneten, telefonon, személyesen. Várom tisztelettel irodámba!

Üdvözlettel: Szoboszlai Lajos

Hírhatár Online cikk: http://www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/tonkremenni-nem-bun

HVG publikáció: http://m.hvg.hu/hvgfriss/2011.40/201140_adovegrehajtok_bevetesen_bezsebelik