A listán csak egyéni vállalkozók és cégek szerepelnek. Amennyiben Ön nem vállalkozó, ezen a listán nem fogja tudni ellenőrizni a végrehajtás tényét. A keresést neve vagy vállalkozói adószáma beírásával indíthatja:

NAV adóslista – feketelista

Ha szeretne lekerülni a listáról, végrehajtási ügyének, adótartozásának megoldásában kérje az Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda segítségét. Csak kattintson és írja meg röviden ügyét: Kapcsolatfelvétel

NAV tartozás esetén az Ön cége kaphat automatikus részletfizetést? Megtudhatja, hogy szerepel-e a megbízható adózók között?

Megbízható adózók – lekérdezés

Amennyiben nem jogosult automatikus részletfizetés vagy halasztás kedvezményre, vagy fizetési kedvezményi kérelmét elutasítják:

Forduljon Hozzánk segítségért!

Ügyfelünk leveléből: “Tisztelt Iroda! Nem gondoltam volna, hogy mindössze 37 ezer forint munkadíjért cserébe megoldódik a végrehajtási ügyem. Pár hónap alatt ennek az összegnek a többszörösét fizettem ki ügyvédeknek, a semmiért. Köszönöm a lehetőséget és áldom az eszemet, hogy elmentem Önökhöz! Most néztem, lekerültem az adóslistáról is. Még egyszer köszönöm és ajánlani fogom az Önök irodáját” M. László Budapestről

Könyvelés Debrecen

Magas szaktudással és gyakorlattal rendelkező könyvelőt ajánlunk figyelmébe:

  • új cégeknek
  • már működő cégeknek, akik könyvelőt szeretnének váltani

A könyvelő iroda Debrecenben található, de nem okoz problémát, ha nem helyi vállalkozásról van szó. Az elvégzett könyvelésre garancia vállalás, könyvelés mellett tanácsadási szolgáltatás. Bizalommal ajánljuk a debreceni könyvelőt, rengeteg pozitív referenciával. Ha Ön is szeretné biztonságban tudni vállalkozását a folyamatosan változó jogszabályok világában, a profi könyvelő elengedhetetlen. Nincs más dolga, csak írja meg igényét és hivatkozzon Irodánkra:

Időpontkérés könyvelőhöz