Gyors megoldásokat szeretne a végrehajtás ügyében? Közvetlen telefonos egyeztetéssel azonnal, már akár aznapra kaphat időpontot. Nem volt még olyan ügyfelünk, akinek ne tudtunk volna segíteni. Általában az adó végrehajtás ügyre vonatkozóan 1óra kell ahhoz, hogy közösen helyben kidolgozzuk a megoldásokat. Kímélje meg magát a kellemetlenségektől, intézkedjen időben és aludjon nyugodtan!

Ügyfeleink leveleiből olvashat, ha ide kattint: Ügyfeleink

Bátran kérjen előre időpontot a 06/30 814 5181 mobil ügyfélszolgálati számon vagy

kattintson a  Kapcsolat menüpontra és kérjen írásban időpontot! Email: info@adotartozas.hu

Ügyfélszolgálati iroda: 4031 Debrecen, Szoboszlói u. 50. II/31.

A tanácsadás ezt követően személyesen történik, várjuk a debreceni irodánkban.

Ügyfeleink mondták:

” Kedves Szoboszlai Úr! Ezúton is köszönöm, hogy felnyitotta a szememet és segített az ügyem megoldásában. Tanácsai nélkül esélyem nem lett volna arra, hogy tudjam a kivezető utat.” Minden jót kívánok! Nagy Katalin 2012.02

Problémájával időben forduljon Hozzánk, még mielőtt bármit cselekedne!

Ne higgyen azoknak, akik felelőtlenül ígérgetnek és csak a pénzt húzzák ki a zsebéből. Bízza a segítséget adóvégrehajtási szakemberre.

Vannak olyan szituációk, amikor az adós a szüleihez vagy albérletbe van bejelentve, és szeretné elkerülni azt, hogy a végrehajtó a lakás tulajdonosának ingóságait lefoglalja. Erre is van egy gyors és biztonságos megoldása irodánknak. Amennyiben ilyen helyzetben van, a végrehajtás elkerülése végett keresse mielőbb irodánkat email-ben. Kérje a szükséges iratot!

Amennyiben azt szeretné, hogy teljesen kísérjük végig a végrehajtás ügyét, lehetősége van tanácsadói szolgáltatási szerződés megkötésére is. Részletekért hívjon.

Végrehajtó vagy Tanácsadó?

Jöjjön el a megoldásokért!

A Tanácsadó telefonszáma:

06-30-814-5181

Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda