Gyors megoldásokat szeretne a végrehajtás ügye megoldására és inkább személyesen venné fel irodámmal a kapcsolatot? Természetesen, mindenképpen megéri Önnek, hogy eljöjjön!

Nem volt még olyan ügyfelünk, akinek ne tudtunk volna segíteni. Kímélje meg magát a kellemetlenségektől, intézkedjen időben és aludjon nyugodtan! Óradíjas szolgáltatásunkkal nagyon sok kellemetlenségtől fogja megkímélni magát és akár a végrehajtás ügyétől is megszabadulhat.

Bátran kérjen előre időpontot a 06/30 8145 181 telefonszámon vagy emailben.

Ügyfeleink leveleiből olvashat, ha ide kattint: Ügyfeleink

Időpontot kérek: Kapcsolat 

Ügyfélszolgálati iroda: 4031 Debrecen, Szoboszlói u. 50. II/31.

Várjuk a debreceni irodánkban.

Ügyfeleink mondták:

” Kedves Szoboszlai Úr! Ezúton is köszönöm, hogy felnyitotta a szememet és segített az ügyem megoldásában. Tanácsai nélkül esélyem nem lett volna arra, hogy tudjam a kivezető utat.” Minden jót kívánok! Nagy Katalin 2012.02

Problémájával időben forduljon Hozzánk, még mielőtt bármit cselekedne!

Ne higgyen azoknak, akik felelőtlenül ígérgetnek és csak a pénzt húzzák ki a zsebéből. Bízza a segítséget adóvégrehajtási szakemberre.

Vannak olyan szituációk, amikor az adós a szüleihez vagy albérletbe van bejelentve, és szeretné elkerülni azt, hogy a végrehajtó a lakás tulajdonosának ingóságait lefoglalja. Erre is van egy gyors és biztonságos megoldása irodánknak. Amennyiben ilyen helyzetben van, a végrehajtás elkerülése végett keresse mielőbb irodánkat email-ben. Kérje a szükséges iratot. Amennyiben azt szeretné, hogy teljesen kísérjük végig a végrehajtás ügyét, lehetősége van tanácsadói szolgáltatási szerződés megkötésére is. Kérem hozza magával a NAV végrehajtás során keletkezett iratait is.

Részletekért hívjon,

Végrehajtó vagy Tanácsadó?

Jöjjön el a megoldásokért!

A Tanácsadó telefonszáma:

06-30-814-5181

Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda